Individuele sessies

Coaching

Er zijn momenten in je leven dat je voelt dat je een andere weg moet gaan, dat er meer mogelijk is voor jou, en je je mag bevrijden van alles wat niets meer bijdraagt aan jouw leven. Twijfel nooit of je het kunt! Jouw verlangen opent een nieuwe weg voor jou.

Wil je echt opnieuw beginnen? Wat heb je daarin nodig?
Rust in je denken, inzicht in je problemen, oplossen van fysieke klachten, kunnen omgaan met en loslaten van emoties, heb je het verlangen je hart te openen, je kracht te voelen, van jezelf te houden, goed je grenzen te kunnen aangeven, steeds terugkerende vergelijkbare ervaringen te doorbreken, je thuis voelen op Aarde, goed geaard te zijn en een goed contact met je lichaam te hebben, je eigen schoonheid te zien en ervan te genieten?

Voor een persoonlijke sessie kun je een afspraak maken met Marjan: mail of tel. 0573-441138.

90 min. € 50,-

Individuele energiebehandeling - Theo

De chakra's zijn energiecentra in ons energiesysteem die, als ze goed werken, van het grootste belang voor onze gezondheid zijn.
Een chakrabehandeling geeft de mogelijkheid energieblokkades in de chakra's te doorbreken. Energie kun je beter laten stromen. Je kunt met behulp van handoplegging mensen genezen. Belangrijker is dat je zelf leert met je eigen mogelijkheden die energieverstoringen op te heffen, je eigen genezingsproces letterlijk ter hand te nemen.
Meestal zijn yogalessen alleen al genoeg om dit proces te bewerkstelligen. Maar lukt dat niet voldoende, kun je er op eigen kracht niet uitkomen, dan helpt een behandeling je weer te vertrouwen in eigen kunnen.

Behandeling op afspraak in Barchem, Gelderland.
Kosten per sessie € 50,-

Privéles Yoga

Wie liever niet in een groep les ontvangt kan voor privéles naar Barchem komen.
60 minuten € 50,00

© 2021 Dhanwantari | Tel 0573 441138
CONTACT