Overige cursussen

Chakrahealing

Persoonlijke coaching of in groep

Gezondheid en bewustwording zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons lichaam is daarbij de liefdevolle boodschapper, die vaak al voordat wij het ons bewust zijn, laat weten dat iets in ons om aandacht vraagt. Aan ons is het dan om te luisteren: knoop in je maag, brok in je keel, druk op je hart, pijn in je buik, een meridiaan die blokkeert. Wat heeft dat met mij te maken, met welke emotie of overtuiging zet ik mijn lijf op slot? Het lichaam "weet", en met een beetje moeite jij ook! In alle vrijheid vraagt je lijf jou om te luisteren. Soms wil je niet, onderdruk je het, of druk je het weg. In alle vrijheid.....maar je lijf zal signalen blijven geven. En hoe groter de vastgehouden innerlijke pijn, hoe groter de angst, des te groter de invloed daarvan op je lichaam, en op al je cellen; die zullen ook in hun werking belemmerd worden in hun taak, doordat het in jou van binnen niet stroomt.

Chakrahealing geeft je de mogelijkheid om los te laten wat je niet meer nodig hebt, waar je last van hebt, zodat ruimte ontstaat voor jou, om open te bloeien, en om te zijn wie je echt bent!

De lessen worden gegeven door Marjan. Kosten: € 50,- per avond (7 avonden van 19.00 - 22.00 uur) Ook voor persoonlijke coaching kun je een afspraak maken.

Meer informatie over chakra's

Klank, kleur en edelsteenhealing

Klank, kleur en edelstenen zullen voor velen een herkenning geven. In Oude Culturen wist men van hun heilzame werking in genezing, die nog versterkt werd door intentie en de kracht van stilte. In Egyptische en Atlantische kleurtempels werd gewerkt met de 7 regenboogstralen, kosmische oerkrachten die alles doordringen en beïnvloeden, en die zich spiegelen in onze chakra's.

De helende kracht van klank wordt nog steeds door vele natuurvolken gekend. Wij zullen werken met Planetenstemvorken, Kristallen klank-schalen, Tibetaanse klankschalen, eeuwenoude Mantra's, de bezielende klanken van de Sjamanentrom en de Indianenfluit, en ook de stem als jouw persoonlijk instrument voor genezing. Je zult ervaren hoe klank je lichaam, geest en ziel kan aanraken.

Stenen zijn de botten van de Aarde die veel informatie in zich dragen. Voor genezing zullen we dankbaar gebruik maken van de krachten en de kleurrijke schoonheid van edelstenen en kristallen van over de hele wereld.

Deze cyclus van 3 avonden wordt door Marjan in Barchem gegeven. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor persoonlijke coaching.

Deze cyclus is een mooie basis voor de cyclus Egypte en Atlantis. € 50,- per avond.

Egypte, Atlantis en Lemurië

De Oude Culturen van Egypte en Atlantis dragen talloze schatten in zich en ook even zovele herinneringen, bewust of onbewust, in velen van ons. Iets in je weet dat er meer mogelijk is, en dat nu de tijd is om weer te gaan werken met wat je door levens heen hebt verzameld.

EGYPTE, ATLANTIS EN LEMURISCHE ENERGIEËN: in deze cyclus van 3 avonden zullen we werken met de volgende thema's: Pyramides van Gizeh, Heilige Geometrie, Inwijdingstempels langs de Nijl, Linker en Rechteroog van Horus, Gewijde ruimte van de Ziel, Isis Moedergodin, Egyptische Goden en Godinnen, Egyptische oliën en Cosmic Balancers, Healen met de Ankh en Scarabee, Klank als sleutel, Diamant Licht, De Hathors, Celherinneringen van Lemurië, Atlantis en Egypte, Atlantische en Lemurische kristallen/ schedels, Transformerende visualisaties, Liefde en Genezing, De Flower of Life. Dit alles met de kracht van stilte en intentie, en al wat voorbij komt vanuit ieders eigen herinnering.

Als basis voor deze cyclus is het aan te raden om eerst de cyclus Klank, Kleur en Edelsteenhealing te volgen.

De cyclus van 3 avonden wordt door Marjan in Barchem gegeven. Naast het volgen van een cursus kun je ook een afspraak maken voor persoonlijke coaching.

Egypte, Atlantis en Lemurische energieën € 50,- per avond.

Het wekken van de godin

verbinden, activeren, indalen en vormgeven

In de Oude Culturen van de Aarde was het eren van de Moeder, van het vrouwelijke in ieder van ons vanzelfsprekend; Moeder Aarde die ons voedsel geeft, en vader Zon die zijn Licht bijdraagt voor groei. De Indianen zijn nooit vergeten dat de Aarde, Pachamama, onze Moeder is, die ons draagt en voedt met haar voedsel en ook met haar energie. Zonder haar kunnen we fysiek niet bestaan. Met alle mogelijkheden die deze tijd biedt om het beste te leven wat je kunt zijn, mogen we de balans herstellen, en onszelf, ons lichaam, onze Ziel en Moeder Aarde eren. De Godin in ons mag worden gewekt en gevoed, en daarmee het vertrouwen in onze volle voelende vrouwlijke kracht diep van binnen. En Moeder Aarde wacht op jou en werkt samen met de Planeten die een krachtige poort vormen om doorheen te gaan. Liefde zal de leidraad zijn.

Om je diepste kracht te voelen en te ontwikkelen zullen de volgende culturen/ energieën ons uitgangspunt zijn: Siberië, Mongolië, Tibet, India, De Meesters van het Verre Oosten, Egypte en voetwassingen, Katharen, Christusbewustzijn en de Graal( in verbinding met Jezus, Maria en Maria Magdalena), Kracht van de Godin in Atlantis en Lemurië, Hartactivaties, Peru, Inca's en Zonne-inwijdingen, Indianen en Sjamanen, Heilige Geometrie en Kosmische Orde, Intentie, Dienstbaarheid, Liefdevolle leiding van Gidsen en Engelen, Liefdevolle relaties, je lichaam als Tempel, Celbewustzijn, DNA en Alchemie, Kundalini, Inwijding...............

Deze cyclus van 7 avonden (van 19.00 - 22.00 uur) wordt door Marjan gegeven in Barchem. € 50,- per avond.

Voetwassingen

Ik Ben

de Liefde tussen 2 Werelden

Ik Ben

de Hartekracht van de Christus

Ik Ben

het Oude Weten in U.

Zoals ooit zal ik voetwassingen geven aan ieder die dat wil waarbij ik, naast de zuiverende kracht van water, werk met Indiase oliën, Heilige Egyptische oliën, en de Nardusolie waarmee destijds ook de voeten van Jezus werden gebalsemd.

Om de Ziel te eren, om totáál in je lichaam te zijn en te blijven, om in het hier en NU jouw kwaliteiten op Aarde te brengen.

Voetwassingen geef ik bij ons thuis in Barchem. € 50,-

Geheimen van de Andes

Hoog in de Andes opent zich de mystieke energie uit de Oude Culturen. De vele inwijdingsplekken, steencirkels en tempels van de Inca's, en ook Machu Picchu en Cusco zijn indrukwekkend. Het is voelbaar dat de Indianenvolkeren daar altijd de Aarde, Pachamama, en de Hemel, IntiTayta, de Windrichtingen en de Krachtdieren zijn blijven eren. Varen op het Titicacameer, dat op 3800 m. ligt, is een onvergetelijke ervaring door de verbinding die Peru nog steeds heeft met het oude Lemurië. Veel mensen worden door het Titicacameer, en ook door de bevolking van de eilanden, diep geraakt door de intense Liefde die ze uitstralen.

Er is veel te delen, door te geven, voelbaar te maken en te herinneren. Zoveel energieën, zoveel bronnen van Kracht die jouw kracht spiegelen, zoveel bronnen van onvoorwaardelijke Liefde die je meenemen naar je eigen Hart in de meditaties, visualisaties en healing. Liefde is de Sleutel!

Heb je belangstelling? Uitgebreide info stuur ik je graag toe. Deze cursus is een cyclus van 7 avonden van 19 - 22 uur en wordt in Barchem gegeven door Marjan. Kosten € 50,- per avond.

© 2021 Dhanwantari | Tel 0573 441138
CONTACT